Deierriko haranaren bihotzean, Zábalen, Baku Barrikupelen lanpara jasangarriak eskuz diseinatu eta egiten dira. Amaia eta Jesús Prieto aita-alabek erabiltzen ez diren upeletatik egiten dituzte produktuak, Lizarraldeko upeltegietatik. Tristatu egiten zituen barriketan erabiltzen den haritza bezalako material apartak, askotan, merezi ez…
BEBES REBORN LEONOR
Errezun, biniloz egindako Reborn panpina errealistak sortzen dira, erabat artisauak. Leonorrek bezeroaren neurrira egiten ditu haurtxoak, modeloa, ile margotua edo ile txertatua duen haurra aukeratuz. Jaio berria edo hiru hilabetekoa. Panpinek 2 kg-tik gora pisatzen dute, eta 50 cm-tik gora.…
BODEGAS AROA
Kontaktua: Txus Macias. Web orria: www.aroawines.com / www.facebook.com/aroawines Helbidea: Zurukuain-Gorozin – Deierri (Nafarroa) Telefonoa: 948 92 18 67 / 948 55 53 94 / Jatetxearen sakelekoa: 645 75 06 01 / Upeldegiaren sakelekoa: 659 80 16 10 E-Posta: txus@aroawines.com
PAN DE ABÁRZUZA
Gure ogia eta opilak artisau erara egiten dira, lehengai oinarrizko eta zaharrenetatik abiatuta: irina, legamia, ura eta gatza. Oso oinarrizkoak eta kalitate handikoak diren produktuak erabiltzen ditugu, artisautzarekin eta lehengoarekin dugun konpromisoagatik. Kontaktua
PIZZERIA LA PANPINELA
Erualen finkatutako pizza saltzen duen enpresa familiarra. Marielak eta Unaik duela urte batzuk ekin zioten bideari, bere etxeko ataripe txiki batean, eta pixkanaka-pixkanaka lokala eta bertan ematen dituzten zerbitzuak handitu dituzte. Web orria
“LA BODEGA DEL CAMINO” ATERPETXE-JATETXEA
Aterpetxe turistikoa eta taberna-jatetxea duen etxebizitza tradizional zaharberritua. 40 pertsonentzako tokia dago. 6, 8 eta 10 pertsonentzako logelekin (komuna logelan) eta logela bikoitzak komunarekin. Tximiniadun erabilera anitzeko gela, berogailu zentrala eta aire girotua. Landa etxe modura alokatzeko aukera. Beherapen bereziak…
AROA UPELTEGIAK
Aroa Bodegas leku pribilegiatu batean dago, Apalaz mendiaren hego-ekialdeko hegalean, Zurukuain eta Grocin udalerrien artean. Iñaki ardo zoragarriak egiteaz arduratzen da, urte askotako esperientziari esker. Upeltegia lursailean dago lurperatuta, mahastien erdian, eta haren gainean, paisaia menderatzen duen begiratoki zabal batean,…
LEZAUN UPELDEGIA
Lezaun upeldegia familiarteko enpresa dugu, kalitatezko ardoak egiten dituena. Teknologia enologiko berriak mahatsaren ziklo naturalekin nahasten ditu, erritmo eta uztak bortxatu gabe, gure arbasoen erara. Antolatzen dituzte: Dastatzeak. Ardo-dastatzeak. Bazkari eta afariak erretegi-jatetxean. Bisitak upeldegi eta mahastietara. Ardoak bertan saltzen…
LEZAUN UPELTEGIAK
Ardo ekologikoak ekoizten dituen upeltegia, Lakarren. Edortak eta Raul Lezaunek aita Santos Lezaunek egindako bideari jarraitu zioten. Lezaun Upeltegiak Nafarroako upategi aitzindarietako bat da ardo ekologikoa eta mahastizaintza ekologikoa egiten. Nekazaritza ekologikoa garapen iraunkorraren aldeko apustua da. Web Orria
TANDEM UPELTEGIAK
Compañía Vitivinícola Tandem 2003ko urtarrilean sortu zuten Alicia Eyaralar, José María Fraile eta ardoa maite zuten senide eta lagun talde txiki batek. Tandem Lorcan dago (Deierriko harana), Santiago bidearen oinean. Web orria